Skip to main content

Game experience

Wij creëren unieke game-ervaringen voor jouw organisatie. Trek mensen op een speelse manier aan, creëer verbinding en beïnvloed gedrag.

Voordelen van game-ervaringen

Een game kan een krachtig medium zijn om een verhaal te vertellen, gebruikers op te leiden, je klantenbestand te vergroten of een community te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wow-factor

Verbaas gebruikers met een prachtige omgeving, leuke spelmechanismen of een boeiend verhaal. Een geweldige manier om indruk te maken.

Interactiviteit

Stel gebruikers in staat om op een unieke manier met jouw organisatie of elkaar te interacteren. Zo kun je een gemeenschap laten groeien, teamwork bevorderen of contact maken met je doelgroep.

Aanpasbaarheid

Jouw game kan volledig worden aangepast aan je merk, doelen en thema’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn talloze manieren om een game te maken. Met of zonder VR. Voor smartphones, pc’s of zelfs als een klassiek bordspel. Of je nu mensen aan je merk wil verbinden, de prestaties van je werknemers wil verbeteren of gewoon wil dat mensen van je spel genieten.

Content marketing & branding

Wil je je marketing een boost geven met unieke, interactieve content?

Games kunnen een leuke, interactieve manier zijn om de bekendheid van je merk te vergroten of engagement te verhogen. Laat gebruikers kennismaken met jouw ideeën, producten of bedrijfsmodel. Of laat ze deelnemen aan een wedstrijd. Eén ding is zeker: ze zullen jouw naam zeker onthouden na het spelen.

Web game

Deelbare interactieve spellen om je marketingcampagnes mee aan te vullen.

Partygame

Pop-up partygames kunnen je helpen om menigten aan te trekken bij promoties of evenementen.

Business gamification

Wil je je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen?

Gamification kan wonderen verrichten voor de prestaties en tevredenheid van werknemers. Het kan een speelse manier zijn om de efficiëntie op de werkvloer te verbeteren of veranderingen in de organisatie door te voeren. Daarnaast kun je games gebruiken als een tool om ingewikkelde besluitvormingsprocessen te verkennen en te helpen bij strategische planning.

Web game

Deelbare interactieve spellen om je marketingcampagnes mee aan te vullen.

Partygame

Pop-up partygames kunnen je helpen om menigten aan te trekken bij promoties of evenementen.

Location based entertainment

Wil je een spannende entertainmentlocatie bouwen of uitbreiden?

Virtual reality biedt een fantastische ervaring voor een breed publiek. Spelers hoeven geen ervaren gamers te zijn om ervan te genieten – VR-games kunnen een leuk dagje uit zijn voor alle leeftijden, met familie, vrienden of collega’s. Onze samenwerking met een VR-entertainmentlocatie heeft ons geleerd om ervaringen te maken die echt toegankelijk zijn.

VR-simulator

Een meeslepende game-ervaring die de virtuele wereld combineert met tactiele feedback.

Partygame

Pop-up partygames kunnen je helpen om menigten aan te trekken bij promoties of evenementen.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten