Skip to main content

Partygame

Partygames (of minigames) laten spelers een geweldige tijd hebben met uitdagingen die sociale interactie bevorderen. Ideaal voor informele doelgroepen.

Boek een demo

Use cases

Ik ben op zoek naar games om toe te voegen aan mijn entertainmentlocatie.

Party games werken goed als location based entertainment, als een bundel van meerdere kleine games, of als aanvulling op je huidige ervaringen.

Ik wil dat mijn medewerkers een leuke teambuilding- of pauzeactiviteit hebben.

Partygames zijn snel te spelen en toegankelijk voor iedereen, zelfs voor niet-ervaren gamers. Dit maakt het een geweldige manier om tijd door te brengen met collega’s.

Ik wil menigten naar mijn merk trekken tijdens promoties of evenementen.

Branded games kunnen je helpen opvallen en jouw klanten een onvergetelijke ervaring geven tijdens evenementen.

Ik wil een toegankelijke manier om mijn publiek iets te leren.

Partygames bieden een leuke en effectieve manier om nieuwe vaardigheden of informatie aan medewerkers of klanten te leren.

Een voorbeeld waar we trots op zijn

We hebben exclusieve VR partygames gemaakt voor ons zusterbedrijf Enversed Entertainment, van de competitieve boogschietwedstrijd in Target Rivals tot het snelle coöperatieve kookspel Pressure Cooker. Deze unieke spellen zijn alleen beschikbaar in de locatie van Enversed Entertainment, waardoor gasten een unieke ervaring krijgen. Onze spellen zijn gebundeld met geweldige VR-games van andere ontwikkelaars, waardoor er een aanpasbare en diverse selectie van spellen ontstaat.

Nieuwsgierig?

Boek een demo

Deze mix van VR partygames stelt bezoekers in staat om op een leuke en toegankelijke manier de veelzijdigheid van VR te ervaren.

Mogelijke vormen

Singleplayer games

Een singleplayer game zorgt voor een persoonlijke en emotionele ervaring. Omdat er geen andere spelers zijn om je af te leiden van het spel en de boodschap ervan, kan de speler zich volledig richten op de ervaring zelf.

Multiplayer games

Multiplayer-spellen zijn een geweldige manier om een feestje, uitje, bedrijfsevenement of teambuildingsoefening op te fleuren. Deze spellen laten spelers tegen elkaar strijden, of juist samenwerken om spannende uitdagingen aan te gaan in een virtuele wereld.

Asymmetrische games

Asymmetrische games laten spelers verschillende rollen en doelen hebben, wat zorgt voor gameplay die wat meer ‘out of the box’ is. Je kunt bijvoorbeeld zelfs een toeschouwend publiek de gameplay laten beïnvloeden.

Hoe werkt een party game?

Als een flexibel medium zijn er veel manieren waarop een party game kan werken. Een VR party game biedt de meest meeslepende ervaring, maar vereist wel meer ruimte en gespecialiseerde hardware. Als alternatief kun je jouw party game laten werken op pc’s, met of zonder gamepad controllers, of zelfs mobiele apparaten voor een grotere toegankelijkheid.

Voordelen

1

Vermaak je publiek

zodat ze langer blijven.
2

Betrek bezoekers bij je merk

op een leuke, onvergetelijke manier.
3

Onderscheid jezelf van de concurrentie

en trek meer klanten aan.
4

Geef medewerkers of klanten een leuke en interactieve teambuilding activiteit

die moraal en samenwerking kan verbeteren.
5

Verzamel waardevolle gegevens over je doelgroep terwijl ze spelen

zodat je jouw klantervaring kunt verbeteren.

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

Web game

Een toegankelijke en leuke manier om meer te leren over een thema of organisatie.

Team training

Een collaboratieve leerervaring om de prestaties van een team te beoordelen en teamwork te verbeteren.

Ben jij overtuigd?
Probeer het zelf!

Of bespreek je ideeën met ons.

  • +31(0)40 737 05 98