Skip to main content

Partygame

Partygames (of minigames) laten spelers een geweldige tijd hebben met uitdagingen die sociale interactie bevorderen. Ideaal voor informele doelgroepen.

Boek een demo

Waarom een partygame maken?

Als teambuildingactiviteit

‘Ik wil mijn medewerkers een leuke of leerzame teambuildingactiviteit geven.’

Partygames zijn snel te spelen en toegankelijk voor iedereen, zelfs voor niet-ervaren gamers. Dit maakt het een geweldige manier om tijd door te brengen met collega’s, of om op een leuke manier nieuwe vaardigheden of informatie eigen te maken.

Als beursgame

‘Ik wil mijn publiek een ervaring bieden die ze niet snel zullen vergeten.’

Partygames kunnen bezoekers een memorabele ervaring geven tijdens evenementen. Het laat niet alleen bezoekers een band scheppen met jouw merk, maar trekt ook de aandacht van het publiek. Een ideale manier om jouw stand te onderscheiden van de concurrentie!

Als location-based entertainment

‘Ik ben op zoek naar games om toe te voegen aan mijn entertainmentlocatie.’

Party games werken goed als location based entertainment, als een bundel van meerdere kleine games, of als aanvulling op je huidige ervaringen. Als singleplayer game laat je spelers volledig opgaan in de ervaring, terwijl je met een multiplayer game juist samenwerking of competitie stimuleert.

Wat zijn de voordelen van een partygame?

Maak een partygame op jouw manier, met óf zonder VR.

Een VR partygame biedt de meest meeslepende ervaring, maar vereist wel gespecialiseerde hardware. Wil je een groot publiek bereiken? Ga dan voor een online game die op alle apparaten gespeeld kan worden, zonder installatie.

Vermaak je doelgroep en creëer merkbetrokkenheid.

Partygames zorgen voor laagdrempelig plezier, maar hoeven geen generieke ervaring te zijn. Je kunt het compleet aanpassen aan thema of huisstijl naar keuze, zodat spelers betrokken raken bij een thema, boodschap, product of merk.

Val op met een unieke ervaring.

Levendige partygames zijn een echte eyecatcher. Ze zijn daarom perfect om aandacht te krijgen voor jouw boodschap, beursstand of merk. Bijvoorbeeld met een groot scherm bij evenementen óf als interactieve content voor een online campagne.

Stimuleer motivatie, kennis en samenwerking.

Partygames zijn een leuke en effectieve manier om iets nieuws te leren. Met behulp van gamification maak je zelfs de meest complexe onderwerpen persoonlijk, boeiend én begrijpelijk.

Verzamel waardevolle gegevens.

Observeer hoe je doelgroep speelt, zodat jij je klantervaring kunt verbeteren. Of laat je doelgroep zich inschrijven om te kunnen spelen en verzamel hun contactgegevens.

Een voorbeeld waar we trots op zijn

We hebben exclusieve VR partygames gemaakt voor ons zusterbedrijf Enversed Entertainment, van de competitieve boogschietwedstrijd in Target Rivals tot het snelle coöperatieve kookspel Pressure Cooker. Deze unieke spellen zijn alleen beschikbaar in de locatie van Enversed Entertainment, waardoor gasten een unieke ervaring krijgen. Onze spellen zijn gebundeld met geweldige VR-games van andere ontwikkelaars, waardoor er een aanpasbare en diverse selectie van spellen ontstaat.

Deze mix van VR partygames stelt bezoekers in staat om op een leuke en toegankelijke manier de veelzijdigheid van VR te ervaren.

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

Web game

Een toegankelijke en leuke manier om meer te leren over een thema of organisatie.

Teamtraining

Een collaboratieve leerervaring om de prestaties van een team te beoordelen en teamwork te verbeteren.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten