Skip to main content

VR-simulator

Een game-ervaring die de virtuele wereld combineert met tastbare feedback, wat het meeslepend en gemakkelijk te begrijpen maakt.

Boek een demo

Waarom een VR simulator maken?

Als location-based entertainment

‘Ik wil een unieke maar toegankelijke ervaring bieden in mijn locatie.’

VR-simulators zijn een geweldige toevoeging aan jouw entertainmentlocatie. De fysieke simulator maakt gameplay intuïtief en snel te leren. Bovendien is het een geweldige blikvanger in jouw locatie.

Als sportsimulator

‘Ik wil mensen onderdompelen in geweldige sportervaringen.’

Simulators bieden een realistische, maar toegankelijke manier om sporten te ervaren die anders een beetje te extreem of moeilijk zouden zijn om te doen. Geef spelers de mogelijkheid om het gevoel van sporten zoals snowboarden, roeien of paragliden te ervaren. De simulator bootst de interactie en het gevoel van sportuitrusting na, voor extra realisme.

Als beroepssimulator

‘Ik wil de interactie met een voertuig of machine simuleren.’

De juiste hoeveelheid fysieke feedback zorgt voor een ervaring die realistisch én intuïtief is. Dit stelt gebruikers in staat om te verbeteren en te leren op basis van hun eigen natuurlijke gedrag. Zo train je werknemers om gespecialiseerde werkvoertuigen op verantwoorde wijze te gebruiken, zoals elektrische pallettrucks (EPT’s).

Wat zijn de voordelen van een VR simulator?

Bied een ultiem meeslepende ervaring.

Een VR-simulator speelt in op zicht, gehoor, tast én beweging. De ijzersterke combinatie van VR met fysiek bewegende besturingscomponenten laat de speler zich compleet inleven in de ervaring.

Laat spelers een omgeving, scenario of voertuig naar keuze ervaren.

VR maakt het mogelijk om bijna álle handelingen en omgevingen te simuleren. Samen met de fysieke besturing van een simulator maakt dat het een perfecte manier om voertuigen te besturen in diverse situaties. Denk bijvoorbeeld aan vrachtwagens, treinen of hijskranen.

Creëer een onvergetelijke bezienswaardigheid op je locatie.

De unieke bediening en speelruimte van een VR simulator vallen gegarandeerd op. De grootte, complexiteit en kosten van een simulator zijn afhankelijk van het type voertuig of scenario dat je wil simuleren en het niveau van realisme dat je wil bereiken.

Onderscheid je van de concurrentie

Niet iedereen heeft zomaar een VR simulator ter beschikking. Door te pronken met jouw geavanceerde technologie laat je zien dat je een moderne en vooruitstrevende organisatie bent.

Kies voor plezier, educatie of allebei.

VR simulatoren zijn te gebruiken voor diverse doelen en doelgroepen. Je kan gaan voor het hoogste leerrendement, de leukste ervaring, of de gulden middenweg. Met deze simulatoren bepaal je zelf de balans tussen leren en genieten.

Voorbeelden waar we trots op zijn

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

Scenariotraining

Een praktijkgerichte training om vaardigheden, taken of protocollen te leren in virtuele scenario’s.

Partygame

Kleine games die spanning toevoegen aan bijeenkomsten met vrienden, familie of collega’s.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten