Skip to main content

2D-animatie

Een krachtige tool voor storytelling die thema's benadrukt en complexe informatie uitlegt, zowel online als op een fysieke locatie.

Boek een demo

Use cases

Ik heb complexe informatie die ik op een duidelijke en toegankelijke manier moet presenteren.

Animaties kunnen je helpen om complexe informatie te vereenvoudigen en grote hoeveelheden informatie toegankelijker te maken.

Ik wil mensen iets leren op een intuïtieve en gemakkelijke manier.

2D-animaties zijn nuttige tools voor training, onderwijs of bewustmakingscampagnes, en maken complexe concepten gemakkelijk te begrijpen.

Ik wil een interessant aspect van mijn organisatie laten zien, zonder al te veel gedoe.

Een 2D-animatie is makkelijk te delen en stelt je in staat om processen achter de schermen of producten op een dynamische en boeiende manier te laten zien.

Ik heb een belangrijke boodschap te vertellen en wil daarmee een groot publiek bereiken.

Een geanimeerde promotievideo kan een geweldige manier zijn om de aandacht van het publiek te trekken en hen je verhaal op een stijlvolle manier te laten ervaren.

Een voorbeeld waar we trots op zijn

We hebben samengewerkt met Glance & Vision om een unieke informatieve installatie te creëren voor de Dutch Design Foundation: de Embassy of Mobility Cube. Deze kubus combineert signage, constructie en digitale displays om een opvallend presentatiemiddel te creëren. Het grote, maar open ontwerp nodigt mensen uit om een kijkje te nemen. Onze animaties visualiseren hoe auto’s onze infrastructuur en ons leven hebben veranderd, terwijl we ook spannende nieuwe smart mobility concepten laten zien. Ze zijn zichtbaar vanaf alle kanten van de kubus, zodat groepen mensen een blik kunnen werpen zonder elkaars zicht te blokkeren.

Nieuwsgierig?

Boek een demo

Dit project was genomineerd voor de Sign+ Awards in 2022 en werd geprezen door de jury vanwege het functionele maar aantrekkelijke ontwerp.

Mogelijke vormen

Promotievideo’s

Publiceer animaties rechtstreeks op je website, social media of online platform. Een geweldige manier om je merk te verrijken, je marketingcampagnes aan te vullen of interne thema’s binnen jouw organisatie te benadrukken.

Uitleganimaties

Uitleganimaties zijn een super effectieve manier om complexe informatie te vereenvoudigen. Ze maken gebruik van veel dezelfde principes als infographics: het combineren van cijfers, tekst en desin om informatie makkelijk te begrijpen en ‘snackable’ te maken.

Digitale signage

Toon je animaties op jouw fysieke locaties om een verhaal te vertellen, berichten te delen of informatie over te brengen op een begrijpbare manier. Je kunt ze gebruiken voor narrowcasting op tv-schermen of als onderdeel van informatiestands of interactieve installaties.

Hoe werken 2D-animaties?

2D-animaties worden volledig digitaal gecreëerd en kunnen in verschillende videoformaten worden geëxporteerd, wat flexibel gebruik mogelijk maakt. Je kunt ze embedden in jouw bestaande platforms of websites, gebruiken om presentaties te verrijken, delen via social media, of ze als loop afspelen op schermen.

Voordelen

1

Vertel je verhaal op een leuke en unieke manier

of maak complexe informatie gemakkelijk te begrijpen.
2

Voeg een menselijk element toe aan je content

met handgetekende- of op maat ontworpen karakters.
3

Embed, deel en toon je animaties

via verschillende platforms en media.
4

Hergebruik het ontwerp en de 2D-componenten

voor toekomstige animaties of als afbeeldingen.
5

Bespaar tijd en kosten op live opnames

door in plaats daarvan 2D-animaties te gebruiken om scenario's of processen te visualiseren.

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

Onboarding

Interactieve manieren om werknemers kennis te laten maken met hun werkplek en verantwoordelijkheden.

Scenario training

Een praktijkgerichte training om vaardigheden, taken of protocollen te leren in virtuele scenario's.

360° video

Een krachtige tool voor het vertellen van verhalen die gebruikers naar een locatie, scenario of verhaal naar keuze brengt.

Ben jij overtuigd?
Probeer het zelf!

Of bespreek je ideeën met ons.

  • +31(0)40 737 05 98