Skip to main content

360° video

Een krachtige manier van storytelling, waarmee je kijkers compleet onderdompelt in een locatie, scenario, of verhaal naar keuze.

Boek een demo

Waarom een 360° video maken?

Als exclusieve VR-ervaring

‘Ik streef ernaar om de ervaring van mijn publiek extra memorabel te maken.’

VR plaatst gebruikers in het midden van je verhaal. Ze ervaren het bijna letterlijk door andermans ogen, wat zorgt voor een indrukwekkend perspectief. En doordat ze vrij kunnen rondkijken, voelt het minder alsof ze een video bekijken en meer alsof ze een actieve rol spelen in jouw verhaal. Zo speel je in op emoties en krijgt jouw boodschap een grotere impact.

Als promotievideo

‘Ik heb een belangrijke boodschap te vertellen en wil daarmee een groot publiek bereiken.’

360° video’s zijn uitstekende middelen om je merk te versterken, campagnes aan te vullen of thema’s te belichten aan in- of externe doelgroepen. Deze vorm van video is niet alleen makkelijk deelbaar via social media, websites of online platforms, het 360-graden perspectief maakt het ook een unieke en memorabele ervaring.

Als fysieke VR-attractie

‘Ik wil een unieke maar toegankelijke entertainment ervaring bieden in mijn locatie.’

Combineer het beste van beide werelden en verrijk fysieke museumtentoonstellingen, attracties of ritten met VR. Met virtuele omgevingen en karakters kun je jouw publiek naar iedere locatie verplaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers wandelen, rijden of ‘vliegen’ door ieder denkbaar scenario of omgeving.

Wat zijn de voordelen van een 360° video?

Laat gebruikers jouw verhaal ervaren alsof ze er echt zijn.

Vanuit het 360°-perspectief zet je gebruikers letterlijk in het midden van je verhaal. Zo kunnen ze vrij rondkijken en zichzelf compleet inleven in de ervaring. Met dit unieke perspectief verras je gebruikers en geef je hen een memorabele ervaring.

Toon ieder locatie of scenario die je je maar kunt voorstellen.

Met 360° video’s kun je diverse scenario’s en omgevingen laten zien. We kunnen ze opnemen in de echte wereld met een 360° camera of volledig virtueel animeren. Kies je voor het laatste? Dan kan jouw video zelfs plaatsvinden in het verleden, de toekomst of een compleet fictief scenario.

Bied je publiek een interactieve ervaring, met óf zonder VR.

360° video’s kunnen op twee manieren worden ervaren: als toegankelijke video die overal online gedeeld kan worden, of met virtual reality als extra meeslepende ervaring. Kies de optie die jouw voorkeur heeft, of bied beide opties aan en laat gebruikers zelf kiezen.

Vul jouw merk, formule of organisatie passend aan.

Een 360° video is compleet af te stemmen op jouw gebruiksdoeleinden en gewenste uitstraling. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken om je merkervaring mee aanvullen of een museumervaring uit te breiden, op een manier die past bij jouw organisatie en ideeën.

Hergebruik virtuele omgevingen en 3D-onderdelen.

De 3D-assets en virtuele omgevingen die we maken kunnen voor toekomstige projecten worden hergebruikt. Dat is pas duurzaam! En heb je vooraf al 3D-modellen ter beschikking? Dan kunnen die kunnen ons helpen het productieproces te versnellen.

Voorbeelden waar we trots op zijn

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

VR-simulator

Een meeslepende game-ervaring die VR en fysieke componenten combineert.

360° tour

Een interactieve tour door een locatie, verrijkt met informatieve audiovisuele content.

2D-animatie

Een flexibele tool om thema’s uit te lichten of complexe informatie uit te leggen.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten