Skip to main content

Scenariotraining

Een praktische leerervaring waarmee gebruikers specifieke vaardigheden, taken of protocollen kunnen oefenen in een veilige, bekende omgeving.

Boek een demo

Use cases

Ik wil mijn medewerkers sneller laten trainen met nieuwe machines of tools

Een virtuele training geeft gebruikers direct feedback en stelt hen in staat om zelfstandig te oefenen tot ze het onder de knie hebben.

Ik wil jaarlijkse certificeringen wat leuker en spannender te maken

Speelse elementen en interactieve activiteiten verhogen de betrokkenheid en maken van iedere trainingssessie een vermakelijk moment.

Ik wil mensen trainen op een manier die past bij nieuwe instromers

Modulaire trainingen kunnen worden aangepast aan het niveau en de rol van de gebruiker. Zo maak je de training voor iedereen toegankelijk.

Ik wil mensen confronteren met slecht of onveilig gedrag

Meeslepende scenario’s zorgen dat gebruikers natuurlijk gedrag laten zien. Daardoor kun je hen realistischer beoordelen en van effectievere feedback voorzien.

Voorbeelden waar we trots op zijn

Mogelijke vormen

Certificeringen & examens

Maak van trainen, oefenen en examineren één intuïtieve leerervaring, afgestemd op jouw specifieke leerdoelen. De training kan zelfs geïntegreerd worden met officiële certificeringsregels, zodat deelnemers meteen een officieel certificaat kunnen ontvangen na het afronden van de training.

Assessmenttools

Geef een volledige en objectieve beoordeling van jouw werknemersprestaties. De virtuele scenario’s geven je een oprecht beeld van hoe werknemers te werk gaan. Die resultaten kun je gebruiken om gebieden van verbetering te herkennen en een professioneel groeiplan op te stellen.

Toegangstoetsen

Test gebruikers voor hun kennis van veiligheidsprotocollen of technische benodigdheden. Een virtuele training kan een efficiënte manier zijn om de compatibiliteit van nieuwe medewerkers en partners te toetsen, waardoor jij met extra zekerheid toegang kunt verlenen tot jouw bedrijfspand of faciliteiten.

Hoe werkt een virtuele scenariotraining?

Virtuele scenariotrainingen zijn een geweldige manier om in-house of op een speciale trainingslocatie te trainen. Met deze trainingen kunnen instructeurs de deelnemers live monitoren en daarna direct de resultaten bespreken. Virtual reality (VR) is een ideaal medium voor dit soort praktijktrainingen. Met VR zijn gebruikers volledig ondergedompeld in hun virtuele omgeving, waardoor ze natuurlijk gedrag laten zien én meer betrokken zijn in de lesstof.

Voordelen

1

Krijg snellere leerresultaten

en minimaliseer de downtime van je medewerkers.
2

Ervaar gevaarlijke scenario’s

zonder dat daar risico’s aan zitten.
3

Train in-house, op een trainingslocatie, of zelfs remote

met een op maat gemaakte hardware-uitrusting.
4

Verminder locatie- en materiaalkosten

doordat alles virtueel is.
5

Evalueer in real-time de prestaties van je teams

en maak de feedback van instructeurs meer impactvol.

Misschien ben je hier ook wel in geïnteresseerd…

Team training

Een collaboratieve leerervaring om de prestaties van een team te beoordelen en teamwork te verbeteren.

2D animation

Een flexibele tool om thema's uit te lichten of complexe informatie uit te leggen.

Ben jij overtuigd?
Probeer het zelf!

Of bespreek je ideeën met ons.

  • +31(0)40 737 05 98