Skip to main content

Versterk jouw innovatie met de kracht van games.

Advies | Ontwerp | Productie

Bij Enversed Studios gebruiken we creativiteit en technologie om de ambities van organisaties waar te maken. Als partner voor advies, ontwerp en productie maken we trainingen leerzamer, verhalen boeiender en mensen gelukkiger! Doe je mee?

Jouw innovatiereis in 4 stappen

Wij zien innovatie niet als einddoel, maar als een reis naar een betere en leukere toekomst. En in die reis hebben we vier stappen gedefinieerd waarin we jou kunnen ondersteunen.

Waar sta jij?

Waarom samenwerken met Enversed Studios?

We zijn niet alleen gepassioneerde applicatiebouwers, maar ook een betrokken partner die van start tot finish met je meedenkt.

Doelgerichte innovatie

We zorgen dat je doelen duidelijk zijn, en nooit uit het oog verloren raken. Zo garanderen we doelgerichte applicaties die echt een verschil maken.

Mensgerichte technologie

De gebruiker staat bij ons altijd op de eerste plek. We zorgen voor een soepele en prettige gebruikerservaring in al onze applicaties.

Bewezen technieken

Met onze eigen ontwikkeltoolkit en beproefde standaarden kunnen we sneller maatwerk applicaties maken, zonder kwaliteit op te offeren.

Onze diensten

Advies

We verkennen de beste kansen voor jouw organisatie en denken vóór, tijdens en na het project met je mee.

Ontwerp

We testen, valideren en verfijnen jouw ideeën, om er samen een feilloze business case van te maken.

Productie

We bouwen jouw applicaties met passie en zorgen dat ze goed passen bij jouw doelen, gebruikers en organisatie.

Showcase

4500 medewerkers trainen voor brandscenario's in herkenbare, virtuele ziekenhuisomgevingen.

BHVR breidt uit voor Amphia ziekenhuis!

Lees meer over BHVR

Over ons

Enversed Studios is een gamechanger voor organisaties, omdat we geavanceerde technologie beschikbaar maken voor alledaags gebruik. Virtual reality of artificial intelligence hoeven bijvoorbeeld niet langer buiten je comfort zone te blijven. Wij maken er applicaties van die makkelijk bruikbaar, doelgericht én leuk zijn.

Lees meer

Met wie wij samenwerken

We hebben veel samenwerkingen gehad waar we écht trots op zijn. Daarmee dragen we bij aan innovatie binnen verschillende sectoren, waaronder gezondheid, veiligheid, logistiek, entertainment en onderwijs.

Jouw project bij Enversed?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van gametechnologie, VR en AI? Wij denken graag met je mee!

Hoe kunnen we jou helpen?