EN

De Future of Leisure

Zoeken naar onvergetelijke ervaringen

In een wereld die constant evolueert, is het essentieel om vooruit te kijken en innovatieve ideeën te omarmen om de vrijetijdsindustrie te versterken en te laten floreren. Of je nu een gemeente vertegenwoordigt die op zoek is naar nieuwe recreatiemogelijkheden, een ondernemer bent die een nieuwe attractie wilt introduceren, of een ontwikkelaar die betrokken is bij recreatieprojecten, deze bijeenkomst biedt jou kennis, inzichten en inspiratie.

Adres Philitelaan 57, Eindhoven
Datum 24 oktober 2023
Aanvang 14:00 uur
Duur 2,5 uur

Veelgestelde vragen

Is de expo gratis?

Ja zeker! De GameChangers expo is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden of te registreren. Ook een DDW polsbandje of ticket is niet nodig.

Alleen voor de aanvullende expotour rekenen we een prijs van €10,- per persoon.

Heb ik een DDW-ticket nodig?

Nee, onze expo locatie DONNA valt niet onder het betaalde DDW-programma. Je kan daarom zonder ticket onze expo bezoeken én de diverse ervaringen beleven.

Wat kan ik doen bij jullie expo?

GameChangers staat volledig in het teken van digitale interactie. Dit betekent dat je, naast het bekijken van ervaringen en applicaties, ze ook zelf kan beleven! Je kan praten met AI-gestuurde personages, branden blussen in VR, door een virtueel museum lopen én nog veel meer.

Hoe lang ben ik zoet met de GameChangers expo?

Dat hangt er helemaal vanaf hoeveel ervaringen je wil proberen! We hebben per thema op z’n minst één demo klaarstaan, waarvan sommige langer zijn dan anderen. Wij verwachten dat een gemiddeld bezoek één uur zal duren.

Hoe kom ik bij de expo, en hoe zit het met parkeren?

Als je met de auto komt, zijn de parkeervoorzieningen in de wijk Strijp-S beschikbaar. De dichtstbijzijnde garage heet ‘Om De Hoek’, en die zit ook daadwerkelijk om de hoek van onze expo locatie. Het kan wel druk zijn. Zijn de garages op Strijp-S vol? Dan kun eventueel ook Parking Philips Stadion proberen op een kwartiertje loopafstand.

Ook met de trein of bus is de expo goed te bereiken. Stap je uit op bushalte Strijp-S of treinstation Strijp-S? Dan hoef je maar vijf minuutjes te lopen. Check voor actuele informatie en vertrektijden altijd 9292.nl.

Dutch Design Week biedt meer opties, waaronder ook fietsverhuur en vervoer voor rolstoelgebruikers. Ga naar ddw.nl/nl/bezoekers/getting-around voor meer informatie!

Is de expo rolstoelvriendelijk?

Ja, onze expo bevindt zich op de begane grond en is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook de game-ervaringen die op de expo beschikbaar zijn kun je als rolstoelgebruiker beleven.

In welke taal wordt de expo gehouden?

We houden zowel onze expo als onze expotours tweetalig: Nederlands en Engels.