Skip to main content

Werken bij Enversed Studios

Word deel van ons veelzijdige team!

Of je nu een developer bent, deel uitmaakt van het mediateam of een administratieve functie hebt: een carrière bij Enversed Studios betekent bijdragen aan het creëren van de best mogelijke ervaringen. Om dit te bereiken combineren we verschillende vaardigheden en stellen we collega’s in staat om zich te specialiseren en te groeien in de richtingen waar ze het meest gepassioneerd over zijn.

Carrières.

Ready to play, create, and discover?

We zijn trots op onze open werkomgeving waar wederzijdse waardering, plezier en humor centraal staan. Het eindresultaat van ons werk is belangrijk, maar we willen ook de reis zo leuk mogelijk maken.

Toch moet er ook gewerkt worden. Dus stroop je mouwen maar op! Bij Enversed Studios hebben we de ambitie om het onmogelijke mogelijk te maken. Met de kennis, de creativiteit en het doorzettingsvermogen van onze mensen, maken we bijzondere ervaringen die zelfs indruk maken op onze eigen collega’s. Dit met een soepele en efficiënte workflow, waarin je betrokken kunt zijn bij zowel zakelijke- als entertainmentprojecten.

Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen! Met behulp van je collega’s en voldoende leerzame mogelijkheden krijg je de kans om je te specialiseren en te groeien in de aspecten van je werk waar je het meest gepassioneerd over bent.

Ben jij graag onderdeel van een betrokken en multidisciplinair team? Neem dan een kijkje bij onze openstaande vacatures!

Openstaande vacatures
  • Er zijn momenteel geen open vacatures.

Sorry! Er zijn op het moment geen openstaande vacatures. Misschien binnenkort weer!

Bekijk ons werk hieronder!

Stages.

Ready to level up?

Of je nu een gepassioneerde programmeur bent of meer geïnteresseerd bent in het ontwerpaspect van game development, bij Enversed helpen we je om naar een hoger niveau te komen en de vaardigheden te krijgen die je nodig hebt om uit te blinken in de game-industrie. Als stagiair bij Enversed doe je diverse werkervaring op door bij te dragen aan verschillende projecten, zowel voor entertainment- als zakelijke doeleinden.

Een stage bij Enversed is geen singleplayer-ervaring: je hebt behulpzame collega’s om je heen die je graag op weg helpen. Ben jij graag onderdeel van een betrokken en multidisciplinair team? Kom dan bij ons stagelopen!

Goed om te weten:
  • Enige ervaring met Unreal Engine is nodig.
  • Je moet kunnen lezen, schrijven en spreken in zowel Engels als Nederlands
  • Er is een stagevergoeding
Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar onze HR Adviseur Puk via [email protected]!

Blijf up-to-date!

Wil je graag deel uitmaken van ons team, maar zijn er geen openstaande vacatures?
Volg ons op Indeed om up-to-date te blijven!