Skip to main content

Jouw innovatiereis

Bij Enversed Studios begrijpen we dat ieder innovatieproject een reis is vol uitdagingen en kansen. Ook die van jou. Wij herkennen vier fasen in die reis - oriënteren, experimenteren, bouwen en groeien.

Groeien

Bouwen

Experimenteren

Oriënteren

Dit is hoe wij jouw organisatie verder kunnen brengen

Wij zijn gespecialiseerd in innovaties die gebruikmaken van game- en simulatietechnologie. (Serious) games, virtuele trainingen en interactieve storytelling bijvoorbeeld. Wil jij daar ook stappen in zetten? Ontdek hieronder waar jij nu staat in de innovatiereis, en welke diensten we daarvoor aanbieden. Van inspiratie en draagvlak creëren, tot het daadwerkelijk ontwerpen en ontwikkelen van jouw innovatieve oplossing.

1/4

Oriënteren

Wil jij gaan innoveren, maar weet je nog niet hoe? Heb je een uitdagend vraagstuk waar je een oplossing voor zoekt? Of wil je collega’s enthousiast maken over innovatie? Bij het oriënteren kunnen we jou helpen door te inspireren en samen kansen te verkennen. Zo creëren we samen een solide basis voor jouw innovatieproject.

Workshops

Om jouw innovatieproces op de juiste manier te starten. Ontdek de kracht van game- en simulatietechnologieën of werk aan concrete oplossingen voor jouw vraagstuk.

Ontdek onze workshops

Inspiratiesessies

Om gametechnologie te ontdekken in een leuke groepssetting. Maak er een leuk dagje weg van of bepaal de juiste richting voor jouw innovatie.

Ontdek onze inspiratiesessies

2/4

Experimenteren

Heb je een idee, maar ben je nog op zoek naar de beste aanpak? Of wil je draagvlak creëren en feedback verzamelen voor jouw ideeën? In de experimenteerfase helpen we jou om verschillende mogelijkheden te verkennen en waardevolle feedback te verzamelen. Zo komen we tot de beste oplossingen die aansluiten bij jouw visie – en waar jouw stakeholders ook achter staan!

Hackathons

Om te verkennen hoe jouw game, training of ervaring in de praktijk zou werken. Met een versimpeld prototype kun je jouw applicatie testen, presenteren en optimaliseren.

Ontdek onze hackathons

3/4

Bouwen

Ben jij klaar om jouw ideeën om te zetten naar een bruikbare oplossing? In de bouwfase zetten we de daadwerkelijke ontwikkeling in gang. Ons ervaren team van specialisten werkt nauw met je samen om jouw ideeën te transformeren naar hoogwaardige digitale producten. We zorgen voor transparante communicatie en houden je betrokken bij elke stap van het proces.

Development

Een team van gepassioneerde developers, artists en multimedia designers gaan voor jou aan de slag. Zij hebben ruime ervaring in het maken van zowel entertainment- als zakelijke applicaties.

Co-creatie

Met duidelijke communicatie, regelmatige bijeenkomsten en testmomenten blijven we je betrekken bij de ontwikkeling. Door kennis en inzichten te delen maken we het product effectief en passend bij jouw organisatie.

4/4

Groeien

Is jouw product of dienst klaar om de markt te veroveren? In de groeifase gaan we verder met het optimaliseren en laten groeien van jouw innovatie. We voeren verbeteringen door en zoeken nieuwe kansen om te benutten, zodat jouw innovatie een duurzaam succes wordt.

Ondersteuning

Je game, training of ervaring is af, maar je staat er niet alleen voor. We blijven contact houden en kunnen je helpen met onderhoud, updates en technische ondersteuning.

Groeikansen

Wil je op langere termijn ook commercieel partner worden? Of zie je later kansen in de markt verschijnen? Dan helpen we je graag bij het uitbreiden of vernieuwen van jouw applicatie.

Waar begin jij?

Laat je adviseren

Niet zeker waar je moet beginnen? Of wil je de opties verder bespreken? Ons consultancy team staat klaar om met je te sparren!

Neem contact op

Waarom samenwerken met Enversed Studios?

We zijn niet alleen gepassioneerde applicatiebouwers, maar ook een betrokken partner die van start tot finish met je meedenkt.

Doelgerichte innovatie

We zorgen dat je doelen duidelijk zijn, en nooit uit het oog verloren raken. Zo garanderen we doelgerichte applicaties die echt een verschil maken.

Mensgerichte technologie

De gebruiker staat bij ons altijd op de eerste plek. We zorgen voor een soepele en prettige gebruikerservaring in al onze applicaties.

Bewezen technieken

Met onze eigen ontwikkeltoolkit en beproefde standaarden kunnen we sneller maatwerk applicaties maken, zonder kwaliteit op te offeren.

Heb je vragen?

Moet ik per se alle fases doorlopen om met jullie samen te werken?

Nee hoor! Hoewel we je kunnen helpen in iedere fase, en dat ook heel graag doen, kunnen we jou ook bijstaan in één of enkele fases waar jij ondersteuning nodig hebt.

Wat als ik geen idee heb in welke fase van deze innovatiereis ik nu ben?

Geen probleem! Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie, een belletje, of een kennismaking. Samen kunnen we jouw situatie evalueren en de beste aanpak bepalen.

Wat is het verschil tussen een workshop en een inspiratiesessie?

Onze workshops zijn bedoeld om in groepen van 4 tot 30 personen gericht aan de slag te gaan met innovatie. Of dat nu een laagdrempelige eerste kennismaking is, of een intensieve brainstorm voor een concreet vraagstuk. De inspiratiesessies zijn daarentegen bedoeld voor grotere gezelschappen van 55 tot wel 200 personen. Deze zijn iets laagdrempeliger en leggen meer nadruk op het sociale aspect van de bijeenkomst. Wijkt jouw groepsgrootte af van deze deelnemersaantallen? Geen probleem, maar neem dan even contact met ons op om te kijken welke vorm het best bij jouw wensen past.

Wat als ik gewoon een leuk teamuitje wil?

Onze workshops of inspiratiesessies kunnen een heel leuk én leerzaam teamuitje zijn. Maar zoek je toch iets anders? Kijk dan ook eens naar de zakelijke arrangementen van ons zusterbedrijf Enversed Entertainment. Daar kun je kiezen uit aanbevolen combinaties van plezier, verdieping en wat lekkers. Óf je kunt jouw eigen uitje samenstellen.

Experimenteren, is dat echt noodzakelijk?

Dat hangt volledig af van de complexiteit van jouw innovatievraagstuk. Wil je te werk gaan met een bewezen techniek, of voortbouwen op een van onze gestandaardiseerde frameworks? Dan zou het zomaar kunnen dat we sneller over kunnen gaan naar productie.

Wat als mijn vraag hier niet tussen staat?

Dan kun je ons gerust even bellen of mailen via het contactformulier onderaan deze pagina! En als jouw vraag vaker voorkomt zullen we ‘m toevoegen aan deze FAQ ;).

Enthousiast? Plan een workshop!

Of een inspiratiesessie of hackaton.