Skip to main content

Talentontwikkeling

Versterk talenten met interactief leren.

Ontdek hoe!
Interactief leren vergroot de betrokkenheid van deelnemers voor een hoger leerrendement en een leuker trainingsmoment.

Maak leren slimmer, sneller én leuker.

Krijg inzicht in individuele prestaties en groepsdynamiek.

Verlaag trainingskosten en verminder verstoringen.

Wat kun je ermee?

Interactief leren is super veelzijdig. Kijk maar eens naar deze drie populaire toepassingen!

Nieuwe handelingen leren en toepassen

Een virtuele handelingstraining maakt het leren van nieuwe vaardigheden intuïtief, veilig en leuk.

In virtuele scenario’s kunnen deelnemers zonder druk oefenen met nieuwe taken, stuaties, en tools zoals machines of voertuigen. Het maken van fouten is hier volledig risicovrij en leidt tot waardevolle leermomenten. Zo ontwikkel je niet alleen een diepgaand begrip van de materie, maar bouw je ook zelfvertrouwen op bij het uitvoeren van nieuwe handelingen.

Met onze BHV-training in VR leren deelnemers niet alleen praktische handelingen aan, maar worden zij ook mentaal voorbereid op noodsituaties.

Sociale vaardigheden en teamwork verbeteren

Met een soft skill training leer je iemand sociale vaardigheden toepassen in praktijksituaties.

In een interactieve leeromgeving kunnen deelnemers sociale vaardigheden oefenen met collega’s of met digitale personages. Een ideale methode om communicatievaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd hun rol binnen een team beter te begrijpen en te versterken.

Voor Crowe hebben we een gesprekstrainer ontwikkeld waarmee professionals dynamische gesprekken kunnen oefenen met AI-personages.

Inspectietechnieken aanleren en oefenen

Met een virtuele inspectietraining stimuleer je kritisch denken en verfijn je inspectievaardigheden.

In interactieve scenario’s worden deelnemers uitgedaagd om kritisch na te denken en slimme keuzes te maken bij inspecties. Ze hebben de kans om zelfstandig en zo vaak als nodig te oefenen in een herkenbare omgeving, waardoor ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en direct leren van de ontvangen feedback.

Voor Midpoint Brabant ontwikkelden we een training die chauffeurs leert hun trucks en ladingen zorgvuldig te inspecteren en voor te bereiden.

Bekijk onze succesverhalen

We hebben al veel tevreden klanten en partners geholpen met talentontwikkelingsprojecten. Ontdek hoe we dat hebben gedaan en laat je inspireren door onze vorige projecten!

Filter

Jouw project bij Enversed?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van gametechnologie, VR en AI? Wij denken graag met je mee!

Hoe kunnen we jou helpen?