Skip to main content

Management games

Maak complexe bedrijfsbeslissingen toegankelijker.

Ontdek hoe!
Management games maken het makkelijker én leuker om een weloverwogen bedrijfsstrategie te bepalen.

Maak complexe processen duidelijk en inzichtelijk.

Experimenteer met strategische keuzes en de gevolgen.

Zorg voor waardevolle feedback en draagvlak.

Wat kun je ermee?

Wij zien management games als dé manier om organisatorische vraagstukken en projecten toegankelijker te maken, bijvoorbeeld bij thema’s als transitie, duurzaamheid, innovatie of samenwerking.

Experimenteren met keuzes en veranderingen

Met een transformatiegame kun je experimenteren met complexe veranderprocessen.

Gamification laat ons transformatie- en veranderprocessen toegankelijker, slimmer en leuker maken. Dat kan voor diverse sectoren of thema’s. Door er speels mee te experimenteren, krijg je een goed beeld van de urgentie, mogelijkheden en risico’s die strategische keuzes met zich mee brengen.

Samen met Brainport Industries maken we met ‘Factory of the Future’ de overgang naar Industrie 4.0 toegankelijk en bespreekbaar.

Gebruikerservaring testen en ideeën uitwerken

Met een onderzoeksimulatie kun je je ideeën persoonlijk laten ervaren.

Gametechnologie stelt stakeholders, collega’s en eindgebruikers in staat om je ontwerp persoonlijk te beleven – zonder dat je een fysiek prototype nodig hebt. Met VR kun je hen bijvoorbeeld middenin een locatie zetten en vrij rond laten kijken, of een gesimuleerd product laten uittesten.

Onze VR-onderszoekssimulatie voor NS leidde tot waardevolle gebruikersfeedback om een nieuw treininterieur te ontwerpen.

Samenwerken en ontwerpen op afstand

Met VR samenwerkingstools kun je samenwerken alsof je in dezelfde ruimte staat.

Soms heb je meer nodig dan alleen videobellen. Wij helpen je om met internationale collega’s te kunnen samenwerken in een virtuele omgeving. Ondanks dat het online is, kun je met VR bijna hetzelfde niveau van interactie mogelijk maken als in het echt. Zo maak je samenwerken op afstand intuïtief én productief.

Voor Sioux Technologies ontwikkelden we een VR Holodeck, waarmee technische ontwerpen op afstand gebouwd konden worden.

Bekijk onze succesverhalen

We hebben gametoepassingen gemaakt voor diverse sectoren en over verschillende thema’s. Ontdek hoe we dat hebben aangepakt en laat je inspireren door onze eerdere projecten!

Filter

Jouw project bij Enversed?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van gametechnologie, VR en AI? Wij denken graag met je mee!

Hoe kunnen we jou helpen?