Skip to main content

Enversed Studios

Dé creatieve productiestudio gespecialiseerd in gametechnologie voor bedrijven en organisaties. Wij ontwikkelen op maat gemaakte digitale oplossingen in de vorm van games, trainingen en storytelling.

Missie

Innoveren met de kracht van games

Wij maken duurzame, schaalbare gameproducten voor training, edutainment en entertainment in diverse sectoren. Met onze passie en expertise gaan we verder dan alleen het bouwen van producten. We zijn jouw end-to-end partner, die je begeleidt en ontzorgt op het gebied van advies, ontwerp, productie en groei.

Advies
Ontwerp
Productie

visie

Mensen inspireren en versterken met onze creativiteit, verbeeldingskracht en passie voor games.

Zo creëren we op een speelse manier een positieve verandering in de wereld.

We willen grenzen verleggen, nieuwsgierigheid belonen en buiten de hokjes denken. Daarmee maken wij innovatieve oplossingen die organisaties écht verder brengen. Om voorop te lopen in een snel veranderende wereld, zijn we constant aan het verkennen en experimenteren.

We willen innoveren leuk en toegankelijk maken. Door kennis, inzichten en expertise te delen brengen we elkaar verder. Met meer dan 150 projecten achter onze rug, hebben we geleerd hoe we de geavanceerde technologieën die we inzetten makkelijk begrijpbaar en inzetbaar kunnen maken.

Innovatie in jouw domein

Met trots kijken we terug op diverse samenwerkingen in sectoren als gezondheid, veiligheid, logistiek, bouw, vastgoed en entertainment. We hebben geleerd om snel domeinen eigen te maken en technologie op maat te leveren voor jouw specifieke situatie en markt.

De kracht van co-creatie

Samen komen we verder. Daarom werken wij met een aantal vaste partners samen, die onze skillset perfect aanvullen met hun unieke expertises, netwerken en faciliteiten.

Einfach is een toonaangevend digital agency met expertise in digitale communicatie. We bundelen onze krachten om digitale innovaties te ontwikkelen die niet alleen vooroplopen, maar ook succesvol landen in jouw markt of organisatie.

Ons zusterbedrijf Enversed Entertainment is een exclusieve VR-entertainmentlocatie in het hart van Strijp-S. Samen maken we digitale innovatie tastbaar en beleefbaar op hun locatie. Dat doen we onder meer met demo’s, bijeenkomsten, workshops en bedrijfsuitjes.

Samen met vooruitstrevende opleider B&V Partners in Veiligheid hebben we BHVR ontwikkeld: dé VR training voor bedrijfshulpverlening. Niet zomaar een training, maar ook een effectief product wat we samen nog steeds uitbouwen en adapteren in diverse markten.

Wil jij onderdeel worden van ons gepassioneerde team?

Bekijk onze vacatures