Skip to main content

Interactive storytelling

Betrek je publiek actief bij je merk, verhaal of product.

Ontdek hoe!
Interactive storytelling biedt een persoonlijke ervaring die zorgt voor meer betrokkenheid en interesse.

Breng jouw marketingcampagne, merk of verhaal tot leven.

Verhoog aandacht en merkbetrokkenheid.

Verrijk jouw merkidentiteit met een branded game of ervaring.

Wat kun je ermee?

Gebruik een branded game voor interactive storytelling als speerpunt van je marketingcampagne, ideaal voor zowel live events en beurzen als online campagnes.

Opvallen bij belangrijke evenementen

Met een beurs game maak je van je stand het gesprek van de dag. 

Bij een druk evenement wil iedereen in de spotlight staan. Met een aansprekende game – die past bij je merk – helpen we je niet alleen opvallen, maar ook het ijs breken. Het is een unieke manier om je merk te introduceren en informele gesprekken te starten die blijven hangen.

Met de arcade beursgame ‘Defend-a-plant’ schittert de vernieuwde merkidentiteit van Plagron op internationale vakbeurzen.

Online campagnes en uitingen verrijken

Met een marketing game vergroot je je online zichtbaarheid en merkbetrokkenheid.

Ook online geldt: iedereen wil opvallen. Met interactieve content breng je je merk of product op een unieke manier tot leven. Zo onderscheid je jezelf niet alleen van de concurrentie, maar geef je je doelgroep ook een interessante manier om je merk of product te ontdekken.

Met de online escape game Ontrafel Franeker maken we kinderen enthousiast voor een bezoek aan twee historische Friese musea.

Rondleiden zonder zorgen

Een digitale tour is een praktische en fraaie manier om je locatie, pand of bedrijfsprocessen tentoon te stellen.

Er is geen betere manier om je organisatie te introduceren dan door iemand persoonlijk rond te leiden en je verhaal te vertellen. Met een digitale 360° tour bied je je doelgroep een vergelijkbaar contactmoment, maar dan zonder de zorgen van beschikbaarheid of veiligheidsregels.

Tijdens de coronacrisis bood onze 360° tour voor Chemelot een perfect alternatief voor hun jaarlijkse rondleiding.

Bekijk onze succesverhalen

Elk verhaal is uniek en verdient een specifieke aanpak. Ontdek onze branded games en interactive storytelling projecten, elk met de hand gemaakt om verhalen op unieke wijze te vertellen!

Filter

Jouw project bij Enversed?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van gametechnologie, VR en AI? Wij denken graag met je mee!

Hoe kunnen we jou helpen?