Defend a Plant!

Beursgame | Ontwikkeld voor Plagron

Met deze arcade-stijl game trekt Plagron bezoekers naar hun stand op drukke vakbeurzen. Een mooi voorbeeld van hoe een relatief simpel spelconcept kan zorgen voor meer aandacht én interactie.

“Geweldige blikvanger én ijsbreker voor een drukke beurs of conferentie. Simpel maar effectief!”

Onze uitdaging

Plagron wilde de show stelen op Spannabis – één van de grootste beurzen voor de cannabissector wereldwijd. Ze ontwikkelden een nieuwe mascotte en een toffe stand, maar wilden een interactief element toevoegen dat opviel én bij het brand paste.

Onze oplossing

Defend A Plant! Een competitief spel voor twee spelers, geïnspireerd door old school arcade shooters. Deze interactieve ervaring maakte de vernieuwde stand van Plagron compleet. Een échte blikvanger en een hele leuke manier om kennis te maken met het brand van Plagron.

De kracht van simpliciteit

Defend A Plant is gebaseerd op een vrij simpel spelontwerp, maar werkt daardoor juist héél goed op een drukke beurs. Simpele regels en intuïtieve besturing zorgen dat je het spel snel uit kunt leggen en dat het toegankelijk is voor een breed publiek.

  1. Schiet op zoveel mogelijk vliegen (en concurrenten)
  2. Schiet niet op Plagron producten
  3. Verbreek de highscore!

Competitie en winactie

Het spel is gemaakt om met zijn tweeën tegelijk te spelen, voor een beetje vriendschappelijke competitie! En door het highscore systeem speel je niet alleen tegen je directe tegenstander, maar tegen iedereen die de game speelt op de beurs. Zo kan Plagron de ultieme planten-verdedigers belonen met leuke merchandise!

Opvallende fysieke opstelling

Een groot scherm met bewegende beelden, twee joysticks en spelende mensen bij jouw beursstand. Dát valt pas op! Beursbezoekers worden nieuwsgierig, nemen even een kijkje of gaan in de rij staan om te spelen. En als ze dan toch wachten, kunnen ze ook wel even een praatje maken.

Mobiele versie en digitale content

Voor Plagron hebben we de game ook compatibel gemaakt met smartphones. Op die manier kon Plagron ook het publiek thuis een leuke ervaring geven. Door de link te delen met sprekende foto’s en video’s op social media, heb je meteen interessante digitale content!

Zichtbaarheid en betrokkenheid

Beursbezoekers zijn er niet alleen om te leren, maar willen er ook een leuke dag van maken. Daarom was de game een hele goede manier om te vallen én bezoekers te vermaken op de drukke vakbeurs. Het verhoogde niet alleen zichtbaarheid van de beursstand van Plagron, maar ook de interactie met hun collega’s en brand. En dat kwam perfect samen met een andere nieuwe toevoeging aan het brand van Plagron: hun mascotte El Legendario!

Val op en verhoog interactie met een unieke beursstand die past bij jouw brand.

Nieuwsgierig?

Verken ons werk.

Van leerzame virtuele trainingen tot memorabele game-ervaringen, Enversed Studios is de perfecte partner voor jouw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten