Skip to main content
Home » Advies » Inspiratiesessies

Inspiratiesessies

Onze inspiratiessessies zijn een toegankelijke en leuke manier om in groepsverband te oriënteren op de kracht van gametechnologie. Ideaal als je draagvlak wil creëren of een richting wil bepalen voor jouw innovatie.

Lees meer

Als inspirerend teamuitje

‘Ik wil iets leuks organiseren en mijn collega’s enthousiasmeren over innovatie.’

Onze inspiratiesessies kunnen een leuk én leerzaam teamuitje zijn. Samen met ons VR Center creëren we een complete dag vol game-ervaringen, die niet alleen voor plezier zorgen, maar ook inspiratie bieden.

Als kennismaking met gamification

Ik wil ontdekken wat XR of gamification kan betekenen voor mijn organisatie.’

Met onze inspiratiesessies maak je kennis met diverse technologieën die gebruikmaken van spelprincipes. Van virtual- en augmented reality tot gamification en interactieve storytelling.

Als startpunt voor jouw innovatie

Ik wil inspiratie en draagvlak om te kunnen innoveren in mijn sector.’

We hebben expertise in gametechnologie en ruime ervaring in diverse sectoren. Daarmee kunnen we je relevante praktijkvoorbeelden en demo’s persoonlijk laten ervaren, samen met collega’s of stakeholders.

Denk je nu “Ik ben al veel verder in het innovatieproces”?

Geen probleem!

Dan zijn onze oriënterende inspiratiesessies misschien niet jouw ding. We kijken graag samen naar hoe we jou wél verder kunnen helpen. Dus stuur gerust een mailtje, of bel ons even.

Neem contact op

Nieuwe technologieën

Maak er een dynamisch teamuitje van

Fun & beleving

85%

Inspiratie & creativiteit

45%

Toepasbaarheid & validatie

25%

Wat ga je doen

Ontdek gamification en XR op een persoonlijke en plezierige manier tijdens deze gezellige groepssessie. Samen speel je verschillende VR-games en gamification-demo’s, waardoor je spelenderwijs kennismaakt met deze technieken. Na de speelsessie woon je een lezing bij over de technologieën die je hebt ervaren. Het is een dynamisch bedrijfsuitje dat zowel leuk als leerzaam is, en tegelijkertijd jouw collega’s enthousiast maakt over innovatie.

Wat krijg je?

  • Een leuke en gezellige ervaring
  • Inspiratie én beleving
  • Basiskennis van XR en gamification
Details
Personen
55 - 200
Duur
2 - 3 uur

XR en gamification in de praktijk

Innoveren in jouw sector

Fun & beleving

35%

Inspiratie & creativiteit

85%

Toepasbaarheid & validatie

45%

Wat ga je doen

Wil je aan de slag gaan met XR, gamification, technologie of innovatie? En wil je tegelijkertijd draagvlak creëren en inspiratie opdoen? Dan is deze sessie de perfecte kick-off! In groepsverband krijg je relevante praktijkvoorbeelden te zien, ervaar je persoonlijk demo’s en volg je een lezing over innovatiekansen in jouw sector. De inhoud van de workshop kan worden afgestemd op jouw doelen, organisatie en sector, zodat het zo relevant mogelijk is voor jou.

Wat krijg je?

  • Best practices ter inspiratie
  • Praktische kennis, ideeën en advies
  • Een goed startpunt voor innovatieprojecten
Details
Personen
55 - 200
Duur
2 - 3 uur

Laten we aan de slag gaan!

We zijn benieuwd naar jouw ideeën.