Skip to main content
Home » Ontwerp » Hackathons

Hackathons

Met een hackathon verkennen we hoe jouw game, training of ervaring in de praktijk zou werken. Het resultaat is een versimpelde versie van jouw applicatie, die je kunt gebruiken om te testen, inzichten te verzamelen en draagvlak te creëren.

Lees meer

Als 'proof of concept'

‘Ik wil een snel prototype van mijn applicatie maken om te zien hoe het werkt.’

Een interactief prototype laat de kernfunctionaliteiten zien en geeft inzicht in de haalbaarheid van jouw idee. Jij, ons team, en jouw eindgebruikers kunnen het concept persoonlijk ervaren. Dat stelt je in staat om eventuele knelpunten en optimalisaties te ontdekken voordat je de applicatie verder ontwikkeld.

Als boost voor draagvlak

‘Ik wil draagvlak creëren in mijn organisatie of bij stakeholders.

Met versimpelde prototypes van jouw applicatie geef je iedereen binnen je organisatie een kans te om het prototype te ervaren én te beoordelen. Zo creëer je draagvlak en betrokkenheid. En dat leidt tot een soepele integratie op het moment dat je de applicatie op grotere schaal wilt uitrollen.

Denk je nu “Ik ben nog niet zo ver in het innovatieproces”? Of ben je juist verder?

Geen probleem!

Dan zijn onze experimenterende hackathons misschien niet jouw ding. We kijken graag samen naar hoe we jou wél verder kunnen helpen. Dus stuur gerust een mailtje, of bel ons even.

Neem contact op

Breng jouw ideeën tot leven

Een tastbaar voorproefje van jouw applicatie

Wat krijg je?

  • Een versimpeld prototype van jouw idee
  • Inzicht in potentie en gebruikerservaring
  • Concrete basis voor verdere ontwikkeling

Fun & beleving

15%

Inspiratie & creativiteit

65%

Toepasbaarheid & validatie

85%

Wat ga je doen

De hackathon is een unieke dienst waarbij we een tastbaar prototype bouwen van jouw game, training of ervaring. Het brengt jouw ideeën tot leven en geeft gebruikers een voorproefje van wat er mogelijk is. Ons ervaren team werkt intensief samen met jou om jouw concept om te zetten in een speelbare applicatie.

We beginnen met een brainstormsessie om jouw doelen en visie te begrijpen. Vervolgens creëren onze developers en artists een prototype met de juiste sfeer, spelmechanismen en visuele elementen. Na evaluatie en feedback, krijg je een concreet beeld van de potentie en gebruikerservaring van jouw idee. De hackathon biedt een praktische en creatieve methode om jouw ideeën te verkennen en te concretiseren, zodat je een solide basis hebt om verder te ontwikkelen en te produceren.

Laten we aan de slag gaan!

We zijn benieuwd naar jouw ideeën.