Skip to main content

Wij zoeken een:

Commercial Lead

Enversed Studios is een jong, creatief en veelbelovend gametechnologie bedrijf. Vanwege de groei van de organisatie zijn wij zijn op zoek naar een ondernemende en gedreven Commercial lead met een achtergrond in de HR, Learning of Educatie sector.

Als Commercial lead ben je de drijvende kracht achter de verdere groei van Enversed Studios. Je bent verantwoordelijk voor het actief en doordacht aanjagen en stimuleren van de verkoopactiviteiten van de organisatie. In deze leidinggevende rol stuur je het commerciële team aan en werk je nauw samen met de afdelingen Marketing en development. Je speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en implementeren van een heldere salesstrategie die de groei en ontwikkeling van Enversed Studios verder versnelt. Als Commercial Lead ben je verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe klantgroepen, het sluiten van duurzame partnerships, en het sturen op langdurige licentie-contracten. Je bent een volwaardig inhoudelijk gesprekspartner voor de klant en schakelt gemakkelijk naar verschillende niveaus, van operatie tot C-level niveau. We zoeken een ondernemende professional die de trends in de (educatie-)markt begrijpt en de vraag van onze klanten behendig weet te vertalen naar proposities die aansluiten op ons huidige portfolio en onze toekomstige ambities.

De rol van Commercial lead is uitgelezen kans voor een ervaren salesprofessional om een prominente rol te spelen in de ontwikkeling van een jong en ambitieus bedrijf.

“Wij geloven dat games meer kunnen zijn dan alleen entertainment; ze kunnen een krachtig instrument zijn voor verandering en groei. Daarom streven we naar continue innovatie en streven we ernaar om grenzen te verleggen binnen de gametechnologie.”

Als Enversed Studios creëren we innovatieve game-gedreven producten voor training, entertainment en edutainment. Als Commercial Lead is het jouw doel om bestaande applicaties en formats aan nieuwe klant- en marktproposities te verbinden. Samen met het ondersteunende team van business developers en creatieve conceptontwerpers vertaal je klantinnovatiewensen naar duurzame projecten en samenwerkingen.

Bij Enversed Studios ligt de focus op het ontwikkelen van product- en licentiemodellen, wat ruimte biedt voor duurzame klantontwikkelingen. Ons innovatiereisprogramma helpt je de balans te vinden tussen korte termijn stappen en langetermijndoelen. Hiermee heb je diverse oplossingen en activiteiten tot je beschikking om samen met klanten te realiseren.

Je kunt rekenen op een uitdagende rol waarin je echt impact kunt maken en bij kunt dragen aan de ontwikkeling van (medewerkers binnen het) bedrijfsleven. In ons dynamische, betrokken en creatieve team staat wederzijdse waardering, plezier en humor centraal. Bovendien krijg je de kans om nauw samen te werken met de oprichters en bij goede prestaties door te groeien naar een leiderschapsrol, met beloning in de vorm van aandelen.

Jouw verantwoordelijkheden
 • Ontwikkelen en implementeren van een markt gedreven salesstrategie;
 • Identificeren en valideren van nieuwe zakelijke kansen, uitbreiden van het klantenbestand en sluiten van bestendige partnerships;
 • Analyseren van markttrends en pro-actief inspelen op ontwikkelingen;
 • Actief samenwerken met Marketing, Sales, Development ter bevordering van de synergie;
 • Inspireren, ontwikkelen en professionaliseren van het huidige salesteam (3);
 • Toetsen van nieuwe strategische initiatieven op schaalbaarheid;
 • Onderhandelen en sluiten van overeenkomsten met klanten en partners;
 • Rapportage binnen managementoverleg over voortgang van commerciële doelstellingen en strategische initiatieven.
Wat wij vragen
 • Je bent HBO-/WO opgeleid en hebt bewezen leidinggevende ervaring aan commerciële teams;
 • Je hebt een track record in het behalen van commerciële doelstellingen;
 • Je beschikt over sterke Consultative selling skills en in staat een deal te closen;
 • Je bent authentiek, inspirerend, verbindend en strategisch en analytisch sterk;
 • Je hebt een klant- en marktgedreven attitude met een aantoonbaar netwerk in en kennis van de learning-/educatiesector;
 • Je bent ondernemend met een can do mentaliteit en in staat om nieuwe marktkansen te identificeren;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het opbouwen van duurzame partnerships;
 • Je beschikt over uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Je krijgt er energie van om een team te leiden en te professionaliseren met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Wie zijn wij?

Enversed Studios is een innovatieve ontwikkelaar van digitale oplossingen in de vorm van games, trainingen en storytelling. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om de betrokkenheid te vergroten, de effectiviteit van trainingen te verhogen en talentontwikkeling te stimuleren. Door gebruik te maken van geavanceerde gametechnologieën, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op het (leer)landschap van organisaties. We geloven in de kracht van gamification als een instrument voor bedrijfseducatie en professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om het verbeteren van trainingen, het vergroten van de betrokkenheid van medewerkers, of het leveren van innovatieve oplossingen voor complexe problemen. In nauwe samenwerking met onze klanten, afkomstig uit diverse sectoren, hebben we bewezen leerervaringen te kunnen verbeteren door interactieve games te integreren in het opleidingsproces. We bieden daarvoor een uniek ecosysteem waarbinnen we klanten vanaf de eerste inspiratie mee kunnen nemen op een “innovation journey” naar de daadwerkelijke ontwikkeling van een virtuele oplossing. Hierbij kunnen we gebruik maken van ons eigen VR center.

Enversed Studios is gevestigd op het bedrijventerrein Strijp-S/T, dé creatieve, innovatieve hotspot in Eindhoven waar creatief talent, design en innovatie samenkomen. Er werken inmiddels 30 mensen.

Ben je geïnteresseerd?

Mail je CV met een korte motivatie naar [email protected].
Bij vragen kan je contact opnemen met Sanne de Kemp, Sr Executive Search consultant op 06-12615246.