Sioux – VR Vergaderapplicatie

Sioux ondersteunt hightech klanten bij het ontwikkelen en bouwen van slimme modules en software met impact. Als ondersteunende eenheid voor hun verkoop-en marketing team heeft Sioux ons gevraagd hun eigen VR holodeck te ontwerpen: een visuele en intuïtieve manier om hun hightech oplossingen te demonstreren.

“Ons VR Holodeck is ontworpen voor vergaderingen in een virtuele omgeving met mensen van over de hele wereld.”

Onze uitdaging

Het Sioux VR Holodeck moet meer zijn dan alleen een VR-vergadertool. Het zou virtuele simulaties moeten ondersteunen terwijl het met andere systemen en platforms kan communiceren. Zo kunnen mensen van over de hele wereld samenkomen in een virtuele omgeving, dezelfde 3D-imports bekijken en ermee interacteren.

Onze oplossing

Enversed Studios heeft een VR-vergaderapplicatie gecreëerd die perfect integreert in de huidige en toekomstige workflow van Sioux. Onze Virtual Reality app maakt 3D-model imports, multiplayer samenwerking en dynamische simulaties mogelijk.

Virtuele Meeting

De Sioux Virtual Reality holodeck zorgt voor samenwerking in één virtuele werkruimte. Meerdere VR-gebruikers kunnen gelijktijdig met een virtuele machine interacteren. Gebruikers zonder VR kunnen meekijken via de real-time toeschouwersmodus.

Intuïtieve Toolkit

VR-gebruikers hebben een complete toolkit tot hun beschikking. Je kan opmerkingen toevoegen, notities schrijven of bijvoorbeeld screenshots nemen. Ook kun je met een element-inspecter individuele 3D componenten markeren en scannen.

Live gegevensstroom

De Sioux VR holodeck is ontworpen om machines in real-time te simuleren. Het ondersteunt ook high level controles, wat betekent dat andere systemen en platforms externe commando’s rechtstreeks naar de virtuele machine kunnen sturen.

Een VR-vergadering op een natuurlijke manier.

Het VR Holodeck biedt een compleet nieuwe manier om VR-vergaderingen te houden. Gebruikers kunnen verbinding maken met het Holodeck, ongeacht hun locatie. Medewerkers kunnen op een natuurlijke manier met elkaar communiceren. Virtuele vergaderingen zijn nog nooit zo echt geweest en besparen uiteindelijk kosten doordat er niet gereisd hoeft te worden.

Ons VR Holodeck biedt een compleet nieuwe manier om VR-vergaderingen te houden.

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten