Skip to main content

Een enorme hal vol stands, die allemaal om aandacht vragen. Job en Willem van ons Salesteam kennen dit maar al te goed. Op de beurs wil iedereen opvallen. Dus, ons advies? Neem een game mee naar je volgende event!

Trek aandacht met een game

Heb je een belangrijk evenement in je agenda staan? Dan kun je meer doen dan rondlopen of bij je stand wachten. Met een game trek je actief de aandacht, kom je makkelijker in gesprek en blijf je in gedachten hangen.

Games op evenementen zijn misschien niet nieuw, maar blijven een héle slimme zet. Want ze zijn eenvoudiger dan je denkt, geven je merk een leuke twist en maken complexe thema’s toegankelijk.

De ideale ijsbreker

Een eenvoudige game werkt perfect in de drukte van een beurs. Bezoekers hebben beperkte tijd, dus een snelle, makkelijk te begrijpen game is ideaal. Dit trekt de aandacht van voorbijgangers, zonder teveel van hen te vragen.

Bovendien kan een beursgame ook helpen complexe thema’s te versimpelen. Met een spel wek je interesse en faciliteer je diepgaandere gesprekken.

Een complete merkbeleving

Je game moet niet alleen opvallen, maar ook zorgen dat jouw merk herkenbaar en memorabel is. Daarom zorgen we dat de game je huisstijl en merkidentiteit reflecteert.

Neem ‘Defend-a-Plant‘, ons spel voor Plagron. Deze past helemaal bij hun merk, van kleuren tot lettertype. Bovendien draait het spel om wat Plagron doet: planten beschermen en laten groeien. Zo integreer je het spel in je merkverhaal.

Wanneer je game klaar is, draait alles om de presentatie. Plagron laat zien hoe het moet! Een groot beamerscherm met twee joysticks zorgt dat bezoekers stoppen, kijken, en meedoen.

Zo’n opstelling ziet er heel chic uit en combineert perfect met andere visuele elementen. Zo creëer je een krachtig en samenhangend merkbeeld.

'Mensen stonden elke dag van opening tot sluiting in de rij, op iedere showlocatie.'

Van beurs naar online

Je beursgame kan ook online voortleven met een mobiele of webversie. Zo houd je bezoekers zelfs na het event betrokken en geef je mensen thuis ook de kans om het spel te ervaren.

Ook het delen van sfeervideo’s of foto’s op sociale media is een gouden kans. Hiermee vergroot je zichtbaarheid en leg je herinneringen vast van de unieke ervaringen bij je stand.

Deze digitale extensies van je beursgame zorgen voor een consistente interactie met je doelgroep, tijdens en na het evenement.

Ook opvallen op de beurs?

Wil je dat jouw beursstand opvalt? Begin met het plannen van jouw unieke game-ervaring. Wij helpen je graag!

Neem contact op met ons team. Samen brengen we jouw merk tot leven op je volgende event.