Heijmans One
Vastgoedvisualisatie.

In samenwerking met Moodbuilders architecten begon Heijmans in 2012 met de ontwikkeling van de Heijmans One. Deze mobiele eenpersoonswoning is nu op veel verschillende locaties in Nederland te vinden. Enversed Studios heeft een visualisatietool ontworpen en gemaakt om het marketing- en salesteam te ondersteunen.

Lees meer

“Onze VR visualisaties zijn gemaakt om jouw marketing- of salesafdelingen te ondersteunen. Ze zijn een ideale ijsbreker.”

Onze uitdaging

Heijmans One woningen zijn ontworpen voor veelzijdigheid. Dit betekent dat hun basisopstellingen op een breed scala aan terreinen kunnen worden geplaatst. Enversed Studios heeft een neutrale omgeving ontworpen om als gemaanschappelijk podium te dienen.

Onze oplossing

We hebben een visualisatietool ontworpen die effectief is dankzij zijn eenvoud. Onze VR-opstelling op kamerniveau stelt gebruikers in staat om rond te lopen en hun toekomstige huis te verkennen. Het wordt geleverd met een teleportatiemodule die navigeren heel eenvoudig maakt.

Een gevoel van
aanwezigheid creëren.

Virtual Reality is uniek vanwege de ruimtelijke ervaring. Het kan virtuele omgevingen visualiseren alsof gebruikers er daadwerkelijk zijn. Bij het gebruik van onze VR-tool zijn potentiële huiseigenaren in staat om op een emotioneel niveau verbinding te maken met hun toekomstige huis.

Bewegingsvrijheid

Onze VR visualisatie ondersteunt bewegingsvrijheid zonder dat er een grote opstelling nodig is. Dankzij onze teleportatietool kunnen gebruikers veel afstand afleggen zonder ook maar een stap te zetten.

Geschikt voor VR en desktop

We hebben besloten om onze visualisatietool toegankelijk te houden zonder dat er een VR-headset nodig is. Door het toevoegen van een desktop modus kan Heijmans One worden verkend door simpelweg een gewone monitor of tv-scherm te gebruiken.

Deelbare 360 tour

Interactieve VR-opstellingen zijn moeilijk op grotere schaal te verspreiden. Gebaseerd op dezelfde 3D-modellen konden we de Heijmans One-visualisatie gemakkelijk opnieuw creëren als een 360 tour. Dit medium is toegankelijk via veel verschillende platforms en apparaten die niet afhankelijk zijn van VR-headsets.

“Een real-time VR visualisatie is niet zomaar een afbeelding. Het is een ware ruimtelijke ervaring.”

Lees meer
Samengewerkt met:
Ontworpen voor:

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Alimak Scando 650a

Heijmans One – Vastgoedvisualisatie

Philips Smartsleep – 360 cinematic

Bekijk alle showcases.

Ben jij overtuigd?
Laten we een kopje koffie drinken.

Interesse in een samenwerking? Dan willen we graag meer over je horen, en jou meer van ons werk laten zien. Dus bel ons gerust, stuur een e-mail, of vul ons contactformulier in. En wellicht zien we je snel!

  • +31(0)40 737 05 98


    Volg ons hier