Philips SmartSleep
360 Cinematic.

Philips SmartSleep is een draagbare slaaphoofdband gecombineerd met een mobiele app. Sinds 2018 is deze productlijn klinisch bewezen om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Om bewustwording te creëren van slaap als een gezonde gewoonte, werd Enversed Studios gevraagd om een 360-cinematic te ontwerpen om de effecten van slaapgebrek te tonen.

Een 360-cinematic trekt de volledige aandacht van bezoekers. Ze worden in een oogwenk ondergedompeld in jouw verhaal.

Onze uitdaging

Ons doel was om de effecten van slaapgebrek over te brengen. Met 360-cinematics kunnen we de effecten simuleren op bijvoorbeeld je rijgedrag. Dit stelt ons in staat om bewustzijn te creëren van de gevaren die op het eerste gezicht onschuldig lijken.

Onze oplossing

We hebben een hoogwaardige, volledig meeslepende 360-cinematic gecreëerd waarin we gebruikers laten spelen als een bestuurder die lijdt aan chronisch slaapgebrek. De VR-ervaring kreeg extreem positieve reacties, met name vanwege de uitzonderlijke levensechte kwaliteit.

Kioskmodus

Dankzij onze op maat gemaakte 360-app stopt en start de cinematische ervaring automatisch zodra er een nieuwe gebruiker wordt gedetecteerd. Dit maakt een toegewijde VR-operator volledig overbodig. Het werkt ook perfect zonder controller.

Voorgeproduceerde realiteit

In tegenstelling tot real-time VR-ervaringen gebruiken 360 cinematics vooraf opgenomen of geanimeerde beelden. Dit stelt ons in staat om een ongelooflijk hoog niveau van realisme te bereiken met levensechte graphics.

Branded content

360 cinematics trekken onmiddellijk de volledige aandacht van bezoekers. In deze staat van onverdeelde aandacht worden onze 360-omgevingen het ultieme podium om je belangrijkste merkboodschap over te brengen.

Dingen bekijken vanuit een ander perspectief

Onze 360-ervaring is specifiek ontworpen om je de rol van een fictief personage te laten aannemen. Dit soort content stelt je in staat om bepaalde onderwerpen vanuit een volledig ander perspectief te ervaren. Dergelijke meeslepende ervaringen zijn memorabel, vooral als je ze vergelijkt met traditionele media zoals 2D-video’s.

360-cinematics helpen ons om bewustzijn te creëren over gevaren die er onschuldig uit kunnen zien.

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten


    Samengewerkt met: