Pressure Cooker
VR minigame.

Het Enversed Virtual Reality Center is sinds de opening in 2016 één van de grootste VR-centers van Europa. Wij hebben een VR-minigame ontworpen en ontwikkeld als aanvulling op hun enteratinmentformule, die volledig gebaseerd is op samenwerking en teambuilding.

“Het is een VR-minigame voor entertainmentlocaties: een game die zowel leuk is voor de spelers als het publiek.”

Onze uitdaging

We wilden een Virtual Reality-ervaring ontwerpen die perfect past in het ecosysteem van een VR-arcade. Door gebruik te maken van het potentieel van een grote speelruimte, konden we een ervaring creëren die exclusief blijft voor locatiegebonden entertainment (LBE).

Onze oplossing

Enversed Studios kwam met Pressure Cooker: een coöperatieve time trial waarin twee spelers worden uitgedaagd om samen te werken in een hamburgerrestaurant. Door de juiste ingrediënten op een transportband te plaatsen, moeten spelers zo veel mogelijk klanten bedienen.

Leuk om te kijken

VR-spelers moeten ingrediënten zoeken die verspreid liggen in de keuken. Dit maakt het spel bijzonder leuk om naar te kijken voor het publiek, omdat spelers voortdurend in beweging zijn.

Samenwerking onder dwang

Elke speler heeft toegang tot verschillende ingrediënten. Samenwerking is vereist, omdat elke bestelling ingrediënten van beide spelers nodig heeft.

Gemaakt voor amusementslocaties

Pressure Cooker vereist weinig tot geen uitleg. Daarnaast is het een korte en explosieve ervaring die uitstekend combineert met andere VR-partygames.

Het draait allemaal om communicatie.

Pressure Cooker legt veel nadruk op interpersoonlijke communicatie. Als team kunnen spelers bonuspunten verdienen wanneer ze ingrediënten in de juiste volgorde blijven plaatsen. Om het moeilijkheidsniveau geleidelijk te verhogen, verhoogt de snelheid van de transportband continu.

"Een korte en explosieve ervaring die uitstekend combineert met andere VR-partygames."

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten