Snowdown
VR Arena

Grootschalige VR-multiplayerspellen zijn gewaardeerde en unieke ervaringen voor entertainmentlocaties. Snowdown stelt je in staat om met meer dan 16 VR-spelers deel te nemen aan een virtuele sneeuwballengevecht. Oorspronkelijk ontworpen voor Enversed Entertainment, werd dit strijdspel gemaakt om het volledige potentieel van VR-arcades te benutten.

“Snowdown biedt speltypes voor zowel beginners als experts om zijn doelgroep te maximaliseren.”

Onze uitdaging

In plaats van nog een tactische militaire schietspel te ontwikkelen, wilden we een competitieve Virtual Reality-ervaring creëren voor een breder publiek. Daarom kwamen we met een virtueel sneeuwballengevecht. Het is een concept dat iedereen aanspreekt en gemakkelijk te begrijpen is.

Onze oplossing

Enversed Studios is erin geslaagd om van Snowdown een grootschalige Multiplayer Arena Battle te maken. Hoewel het vertrouwt op klassieke schietbesturing, hebben we het toch kindvriendelijk weten te houden vanwege het iconische thema en de setting.

Tot wel 16 VR-spelers

Snowdown kan tegelijkertijd tot 16 spelers aan. Het is de perfecte aanvulling voor amusementslocaties, zoals VR-arcades, om grote groepen te ontvangen.

Een geweldige blikvanger

Om spelers fysiek uit te dagen, kozen we ervoor om een VR-schietspel te ontwikkelen met projectielen die ontweken kunnen worden. Een sneeuwballengevecht bleek hiervoor perfect.

Oneindige herspeelbaarheid

Samen met verschillende speltypes zorgt de mogelijkheid om met meer dan 16 VR-spelers deel te nemen aan een virtueel sneeuwballengevecht voor plezier en herspeelbaarheid.

Leuk om te spelen, leuk om te leren.

De levelontwerpen van Snowdown zijn gemaakt om leercurves op veel verschillende niveaus te bieden. Zodra spelers gewend zijn aan de besturing en het scoresysteem, kunnen ze zich op een meer tactisch niveau ontwikkelen. Bijvoorbeeld: alle arena’s zijn ontworpen om flankerende manoeuvres mogelijk te maken.

"Om spelers fysiek uit te dagen, kozen we ervoor om een VR-multiplayerschietspel te bouwen met projectielen die ontweken kunnen worden."

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten