Alpheios Cleanroom
VR Training.

Alpheios is altijd al een van de toonaangevende specialisten geweest op het gebied van reinigingsprocedures. Om hun interne trainingscentra te ondersteunen, vroeg Alpheios aan Enversed Studios om een VR-trainingstoepassing te ontwikkelen waarin trainees hun technieken voor het reinigen van cleanrooms kunnen verbeteren.

Door visuele indicatoren te gebruiken, kun je de oppervlakte die je net hebt schoongemaakt controleren. Een geweldige manier om terug te kijken op je workflow.

Onze uitdaging

Ons doel was om een geïntegreerde VR-trainingstoepassing te ontwikkelen. Eentje die nieuwe medewerkers vertrouwd maakt met het reinigen van cleanrooms. Alpheios gebruikt deze training om hun medewerkers te verbinden met een virtuele leeromgeving.

Onze oplossing

Enversed Studios heeft een VR-trainingomgeving gecreëerd waarin schoonmakers daadwerkelijk de resultaten van hun eigen werkstroom op een duidelijke en visuele manier kunnen zien. We hebben ook fysieke reinigingsgereedschappen geïntegreerd om een intuïtief besturingssysteem voor alle medewerkers te creëren.

Fysieke gereedschappen

Werknemers kunnen schoonmaakprocedures uitvoeren door precies dezelfde tools te gebruiken als ze gewend zijn. Dit verhoogt niet alleen het realisme, maar maakt de training ook veel gemakkelijker te volgen voor supervisoren.

Gebruiksgemak

Wij zijn van mening dat onze VR-trainingen geen VR-ervaring moeten vereisen. Daarom kunnen trainees hun trainingsessie opnieuw starten, visualisatiemodi wijzigen of actieve hulpindicatoren inschakelen zonder het gebruik van knoppen.

Handige heatmaps

Feedback is een essentieel aspect van elke training. Daarom is onze VR-toepassing in staat om schoonmaakprestaties om te zetten in heatmaps. Dit maakt het een zeer efficiënt hulpmiddel voor supervisors om schoonmaakprocedures te evalueren.

Real-time feedback en data

In echte cleanroom-omgevingen heb je geen indicaties of oppervlakken daadwerkelijk schoon zijn of niet. In onze VR-training worden deze verschillen benadrukt en kunnen ze worden gebruikt om feedback te geven.

Het integreren van de daadwerkelijke schoonmaakgereedschappen maakt de VR-training intuïtief voor medewerkers.

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten


    Samengewerkt met: