PROTO
Invention Factory.

De Noblessner Foundry in Tallinn (Estland) biedt plaats aan de PROTO Invention Factory. Deze unieke VR-tentoonstelling laat bezoekers eeuwenoude uitvindingen verkennen en testen in virtual reality. Wij hebben hiervoor een complete set van 8 VR-ervaringen ontworpen en geproduceerd.

“We geloven dat we een prachtige mix hebben gemaakt van meeslepende 360-cinematics, spannende VR-simulatoren en hilarische multiplayer-games.”

Onze uitdaging

Het ontwerpen van een complete reeks VR-ervaringen kan uitdagend zijn. Ons belangrijkste doel was om een succesvolle en leuke ervaring te creëren voor een breed publiek. Dit betekende dat we de juiste balans moesten vinden tussen de game mechanics en de algemene flow van de tentoonstelling.

Onze oplossing

Enversed Studios heeft in totaal een complete set van acht VR-ervaringen ontwikkeld. We geloven dat we een prachtige mix hebben gemaakt van meeslepende 360 cinematics, spannende VR-simulators en hilarische multiplayer-games.

Geperfectioneerd ontwerp

De meeste van onze PROTO-ervaringen zijn ontworpen als VR-simulators. Door spannende spelmechanismen te combineren met dynamische bewegingssystemen, konden we elke VR-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Gedeelde designs

Elke VR-ervaring die we hebben ontworpen, vindt plaats in dezelfde virtuele wereld. Door 3D-assets opnieuw te gebruiken in verschillende VR-ervaringen, konden we ons ontwerpproces optimaliseren en versnellen.

Klaar voor tentoonstelling

Onze VR-simulators vereisen weinig tot geen uitleg. Ze zijn getimed en ontworpen om ook voor het publiek plezierig te zijn: perfect voor een tentoonstelling!

Educatie en entertainment combineren in één VR-tentoonstelling

Voor ons was dit een geweldige kans om onze kennis toe te passen in een complete set VR-ervaringen. De filosofie achter de PROTO Invention Factory weerspiegelt de kernwaarden van Enversed Studios: het creëren van oplossingen door educatie en entertainment te combineren met innovatieve technologieën.

Door het gebruik van bewegingssystemen, waren we in staat om deze VR-tentoonstelling naar een hoger niveau te tillen

Nieuwsgierig?

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten


    Samengewerkt met: