VR Paragliding
Simulator.

Vliegen, wie houdt er niet van? Onze VR-paragliding simulator biedt een fantastische mix van opwinding en ontspanning. Het is een kant-en-klaar product, waardoor het perfect is voor entertainmentlocaties zoals VR-arcades, Escape Rooms en pretparken.

“Intuïtieve bediening, realistische landschappen en gesimuleerde fysica zorgen voor een hyperrealistische ervaring.”

Onze uitdaging

Wij kregen de uitdaging om de avontuurlijke sport, paragliden, te vertalen naar een VR-simulator die toegankelijk is voor alle doelgroepen. Daarom wilden we de spannende kenmerken van de sport combineren met het gevoel van toegankelijkheid dat bij een simulator hoort.

Onze oplossing

Enversed Studios heeft een fysieke simulator ontwikkeld die zo intuïtief en eenvoudig mogelijk is ontworpen. We hebben een evenwichtige mix van sensatie en ontspanning gecreëerd door spelers uit te dagen om verschillende tracks van verschillende moeilijkheidsgraden te voltooien.

Een onfeilbaar design

Het zo simpel mogelijk houden van de fysieke simulator zorgt voor een ontwerp dat gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden is. Het hanteren ervan is moeiteloos voor zowel gebruikers als VR-operators.

Levensechte manoeuvres

Het controlesysteem van de simulator is gebaseerd op echte paragliding manoeuvres en bevat een geïntegreerde tutorial om ervoor te zorgen dat elke speler voldoende vaardigheden heeft om elke cursus te beginnen.

Uitdagende tijdritten

De VR Paraglide Simulator daagt spelers uit om parcours van verschillende moeilijkheidsgraden af te leggen. Het ondersteunt ook een freeroam-modus voor degenen die genieten van een comfortabelere vlucht.

Entertainment voor een breed publiek

Onze VR Paraglide Simulator is geschikt voor een zeer breed publiek dankzij het intuïtieve besturingssysteem. Zelfs onervaren VR-gebruikers kunnen genieten van de vrije verkenning-modus, terwijl sensatiezoekers zichzelf kunnen uitdagen door verschillende parcours binnen een bepaalde tijdslimiet te voltooien.

Onze VR Paragliding Simulator is een perfecte aanwinst voor elke entertainmentlocatie

Nieuwsgierig?

Verken ons werk.

Van interactieve trainings applicaties tot grootschalige multiplayer VR games, Enversed Studios is de perfecte productiepartner voor uw bedrijf.

Bekijk alle showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten