GoMeet: digitale campus.

Ontmoet mensen en ervaar menselijke interactie in een digitale omgeving.

GoMeet digital campus expo hall

Een digitale omgeving die mensen samenbrengt

Na maanden van Zoom- en Teams-vergaderingen zonder echt contact, willen mensen weer samenkomen en die menselijke verbinding voelen. Toch zal er voorlopig geen groot congres, evenement of tentoonstelling plaatsvinden. Maar als evenementenplanner, regisseur of trainer wil je dit wel kunnen organiseren. We hebben samengewerkt met Dieter.nl en Zes Events, met de gedeelde ambitie om echte en natuurlijke interactie terug te brengen in een digitaal platform. Zo werd GoMeet geboren. Een digitale campus waar menselijke verbindingen plaatsvinden die mensen op natuurlijke wijze samenbrengen.

Een digitale campus die vergaderingen faciliteert

De digitale campus van GoMeet biedt de mogelijkheid om echt contact en interactie met elkaar te ervaren. Diverse klaslokalen, presentatieruimtes en expositievloeren geven je de vrijheid om grootschalige evenementen, efficiënte werksessies, introductiedagen voor scholen of zelfs een verjaardagsfeest te organiseren. Ongeacht de grootte van je evenement. Je noemt het, alles is mogelijk!

Toegankelijk voor iedereen

GoMeet is een game-omgeving die voor iedereen toegankelijk is. Omdat er geen Virtual Reality-systeem nodig is, kan GoMeet worden gebruikt zonder dure hardware. Elke bezoeker downloadt eenvoudig de applicatie, logt in op een desktop of laptop en heeft toegang tot het platform. Alles wordt geregeld, van technische voorbereidingen tot het verwelkomen van je bezoekers en hen helpen navigeren door de digitale campus.

Het gemak en plezier van digitale evenementen.

Eindeloze mogelijkheden

Zoals eerder vermeld, zijn de mogelijkheden in de Digitale Campus eindeloos. Of je nu een korte werksessie, een meerdaags evenement, een workshop of een feest wilt organiseren, GoMeet ondersteunt evenementen in veel vormen en maten.

GoMeet D

Gepersonaliseerde avatar

Bij het betreden van het platform moet je een persoonlijke avatar maken waarmee je over de campus kunt lopen. Dingen als huidskleur, gezichtsvorm, kleding en haarkleur kunnen worden aangepast om een avatar te creëren die op jou lijkt.

Natuurlijke interactie

Terwijl je door de campus loopt, zul je merken dat de interactie heel natuurlijk aanvoelt. De bedieningselementen zijn gemakkelijk te hanteren en het ruimtelijke geluid maakt het echt. Door naar andere bezoekers te gaan die een gesprek hebben, begin je op te vangen wat ze zeggen en kun je meedoen. Je moet dichtbij je audiobron blijven, net als in het echte leven.

GoMeet

Echte gesprekken en interactie.

Je zult echt in verbinding staan met anderen. De interactieve game-omgeving in GoMeet voelt zo vertrouwd aan dat het je aanmoedigt om een echt gesprek en interactie te hebben. Bezoekers kunnen handen schudden, live met elkaar praten of zelfs samen dansen met een gepersonaliseerde avatar. Dankzij de interactie en het element van plezier dat aan het platform is toegevoegd, zullen deelnemers geen passieve rol aannemen, maar zich betrokken voelen.

Nieuwsgierig?

Aan de slag met virtuele meetings

GoMeet surfing on website on laptop

Plannen vanuit huis

Je evenement begint met wat voorbereiding. We kiezen een geschikte locatie binnen de campus, afhankelijk van de schaal van je evenement. Alle locaties kunnen worden aangepast. Je kunt websites tonen, je scherm delen of meerdere webcams uitzenden op de presentatieschermen. Zelfs de grootte en opstelling van een locatie zijn aanpasbaar, dus alles is zoals jij het wilt. Meer of minder tafels en stoelen? Een grotere ruimte? Het is allemaal mogelijk. Evenementen plannen was nog nooit zo eenvoudig!

GoMeet digital classroom

Klaar in een paar klikken

Uitnodigen, downloaden, installeren. Zo eenvoudig is het! Je ontvangt een uitnodiging in je e-mail met een downloadlink voor GoMeet. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en GoMeet op je desktop of laptop installeren. Wanneer alles is ingesteld en je evenement gereed is om te beginnen, heb je ongeveer een dag van tevoren toegang tot de campus om het systeem te leren kennen.

GoMeet digital presentation room

Jij organiseert, wij ondersteunen

Op de dag van je evenement log je in met je account en kan het evenement beginnen. Ook je bezoekers krijgen een uitnodiging om toegang te krijgen tot de campus. Als je digitale gastheer zijn we beschikbaar om je bezoekers door de campus te leiden en je technische ondersteuning te bieden.

Ontdek ons werk

Van leerzame virtuele trainingen tot memorabele game-ervaringen, Enversed Studios is de perfecte partner voor jouw bedrijf.

All showcases.

Geïnteresseerd? Plan een demo!

Maak kennis met onze producten